Detaljer på svenskaVad jag erbjuder


Jag ger lektioner i engelska på nätet, via Skype, Google Chat eller någon annan tjänst där röst-eller videochatt är möjligt, och normalt ut $18 per timme. Jag kan hjälpa dig med:

Konversationsträning
Grammatik och skrift
Förberedelse inför prov/tentamen
Förberedelser inför intervjuer
Specialiserat ordförråd
Redigering och korrekturläsning av dokument

Jag använder PayPal för betalning (jag normalt skickar en faktura via e-post). Jag erbjuder även en tillfredsställelse garanti: Jag kommer ta betalt efter lektionen är över, och inte i förväg. Om du är missnöjd, finns det ingen skyldighet att betala.
Jag kan schemalägga flexibelt för att möta behoven hos varje elev, och kan arbeta med någon som redan har kunskaper i grundläggande engelska. För mer information är du välkommen att kontakta mig på blake.wind@gmail.com


Mer om mig


Jag är en amerikansk engelskalärare, född och uppvuxen i New York. Jag avslutade min kandidatexamen i historia och statsvetenskap vid Stony Brook University, där jag undervisade internationella studenter i engelska som en hobby i tre år. Efter min kandidatexamen gick jag ett masterprogram för att bli en gymnasielärare i historia, men kunde inte slutföra mitt program eftersom min funktionsnedsättning gjorde det svårt för mig att resa. Jag använder en rullstol, och det lokala transportsystemet i mitt område är mycket dålig. Eftersom min familj inte hade råd med en speciell modifierad bil eller van, kunde jag inte att överväga andra jobb i mitt område heller.

Jag återvände till mitt universitet för att försöka med vidare studier i historia, men blev mycket sjuk och var tvungen att sjukskriva mig. Jag var väldigt deprimerad, tills en av mina vänner från Ryssland, som tack för en tjänst, postade en annons för mig som en engelsk handledarepå hennes företags anslagstavla. Jag började arbeta som handledare via Internet i november 2011, och jag älskar det jag gör. Jag planeraratt börja på min magisterexamen i engelska via ett online-program med University of Memphis i juni och jag ser fram emot att arbeta med fler studenter från hela världen.

1 comment:

 1. Hej,
  Detta är ett utmärkt sätt att förbättra sin engelska. Jag har under hösten tagit lektioner varje vecka via Skype och är mycket nöjd med resultatet. Blake har med sitt lättsamma och pedagogiska sätt tydligt förbättrat min engelska. Vi har tillsammans anpassat lektionerna efter mina önskemål och behov, vilket är mycket givande.

  Jag kan varmt rekommendera Blake.

  Lycka till!

  /Stefan

  ReplyDelete