Detaljer på norsk


Hva jeg tilbyr:

Jeg tilbyr leksjoner i engelsk via Skype, Google Chat eller andre programmer hvor det er mulig med stemme- eller videochatting. Dette tar jeg 18 USD for per time. Jeg kan hjelpe deg med:
Samtaløving
Grammatikk og skriving
Eksamensforberedelse
Forberedelse til intervjuer
Læring av spesielle ordforråd
Redigering og korrekturlesing av dokumenter.

For betaling bruker jeg PayPal, normalt vil jeg sende en regning via email. I tillegg har jeg en fornøyd-garanti; jeg tar betaling etter timen, ikke på forhånd. Hvis du ikke er forønyd, trenger du ikke å betale.

Jeg kan planlegge fleksibelt for å møte behovene til enhver student. For at jeg kan hjelpe deg bør du ha allerede ha grunnleggende kunnskaper i engelsk. For mer informasjon er du velkommen til å kontakte meg på blake.wind@gmail.com

Om meg:

Jeg er en amerikansk engelsklærer, født og oppvokst i New York. Jeg tok en bachelor i historie og statsvitenskap ved Stony Brook University, hvor jeg veiledet internasjonale studenter i engelsk på fritiden i tre år. Etter min bachelor begynte jeg på et masterstudie for å bli historielærer på ungdomsskoletrinnet, men kunne ikke gjøre meg ferdig med studiet på grunn av vanskeligheter med å reise mellom skolene. Jeg sitter i rullestol, og kollektivtransporten i min by er veldig dårlig. Min familie hadde ikke råd til å kjøpe en tilpasset bil, og derfor kunne jeg heller ikke få jobb i byen.

Jeg startet på universitetet igjen, for å studere historie videre, men ble veldig syk og fikk sykemelding. På grunn av dette var jeg veldig deprimert fram til en venn fra Russland, som takk for en tjeneste, la ut en annonse for meg, som en engelsklærer/veileder på firmaet hennes sin oppslagstavle. I november 2011 begynte jeg å jobbe som en veileder via internett, og jeg elsker det. Planen min er å start på en master i engelsk gjennom et online-program hos the University of Memphis i juni, og jeg ser fram mot å jobbe med flere studenter fra hele verden.

No comments:

Post a Comment