Detalii în română

Ce ofer
·         Ore de engleză online pe Skype, Google Chat, sau prin alte servicii video și/ sau audio. Vă pot ajuta cu:
·         Exprimare orală și interacțiune verbală: conversații în limba engleză
·         Exprimare scrisă: gramatică și compoziție
·         Pregătire pentru examene de limbă
·         Vocabular de specializare: învățare, fixare, folosire
·         Editare și corectura de text
De 4 ani lucrez online cu studenți cu limbi materne extrem de variate (rusă, poloneză, portugheză, germană, norvegiană, spaniolă și suedeză), cu rezultate extrem de bune. Singura condiție este să aveți cunștințe de engleză la nivel de începător!
Satisfacția dumneavoastră este pe prim plan: plata orei se face doar după oră, și nu înainte. Dacă nu sunteți satisfăcut de oră, nu plătiți. Pentru plată folosesc PayPal, iar prețul este de 18 dolari pe oră.
Orarul este flexibil și poate fi stabilit în funcție de nevoile fiecărui student.
Vă rog să nu ezitați să mă contactați la adresa: blake.wind@gmail.com pentru mai multe informații.

Despre mine
 M-am născut și am crescut la New York (predau, deci, engleza americană). Am studiat istorie și științe politice la Universitatea Stony Brook; aici mi-am început ți cariera de profesor de engleză pentru studenți străini, în primă instanță ca hobby. După licență am început un studiu de masterat, sperând să devin profesor de istorie. Datorită disabilității mele însă, care nu îmi permite să călătoresc decât cu mare greutate (trebuie să folosesc un scaun cu rotile), nu am reușit să termin studiile.

Schimbare de carieră de la profesor de istorie la profesor de engleză am făcut-o la îndemnul unei prietene ruse, care a publicat un anunț pe avizierul firmei la care lucra, lăudându-mi rezultatele ca profesor de engleză. Așa am început, în noiembrie 2011, să predau engleza pe internet. Iubesc ceea ce fac! 

No comments:

Post a Comment